Skip to main content

Overgreb på et ridecenter – ny dramaserie på tv

Den nye svenske true crime-serie på C More om overgreb på en rideskole vil “give dig mareridt” kan man læse i en anmeldelse af “Natrytterne”
| admin

Natrytterne, er en serie om overgreb på en rideskole, hvor omdrejningspunktet er ridelæreren Tommys (Jonas Karlsson) mangeårige seksuelle misbrug af sine elever og voldelige adfærd overfor sin familie. Selvom navnene er fiktive, er den svenske serie baseret på en virkelig sag.

De seksuelle overgreb på en rideskole i 1990’erne og 2000’erne er blevet til en dramaserie på TV 4/C More. Den ældste datter i familien, Sophie Jahn, er med til at udvikle serien. “Nu får jeg fortalt min historie om livet bag lukkede døre,” siger hun.

“I løbet af min opvækst har jeg set, hvordan kvinder og børn, samt min egen familie, blev misbrugt af min far. Når andre kunne vælge at forlade gården, blev mit liv en overlevelsesstrategi og nedtælling til min 18 års fødselsdag, hvor jeg endelig ville nå et liv i frihed. Nu får jeg fortalt min historie om livet bag lukkede døre, om magtmisbrug og omgang med min fars opførsel. Jeg kæmpede ikke kun for min egen overlevelse, men også for mine yngre søskende og gårdens heste,” siger Sophie Jahn i en pressemeddelelse.

Du kan læse en anmeldelse af serien her: Anmeldelse: ‘Natrytterne’ giver dig mareridt