Skip to main content

De vandt DM i paradresur

Pointene var høje, da dommerne søndag formiddag kårede de nye Danmarksmestre i paradressur. Se alle mesterskabsvinderne her.
| admin

Søndag morgen klokken 8 blev den første rytter kaldt på banen ved Equitour. Det er stævnets sidste dag, men det betyder bestemt ikke, at der mangler seværdig dressur at kigge på.

På Cego Arena skulle de nye DM-vindere i paradressur nemlig findes, og niveauet i ekvipagernes kür var skyhøj.

De foregående to dage har rytterne været i aktion, men i dag var det dressur til musik, der var på dagsordenen.

Grad I

Line Munk Madsen scorede mest i küren, men det var ikke nok til at slå Tina Chabert Jensen i det samlede resultat. Dermed kan Tina og 15-årige Ælling kalde sig Danmarksmester med en samlet pointsum på 219.029.

Prinsesse Benedikte overrakte medaljerne til de dygtige ryttere

Grad II

Katrine Kristensen og WELLDONE DALLAS var meget suveræne i alle tre afdelinger, men især søndag red de et imponerende resultat i hus. Hele 77.389 procent blev deres freestyle belønnet med, hvilket rakte til en sejr i mesterskabet.

Grad III

Caroline Cecilie Nielsen har redet nogle flotte ture ved Equitour, og den tidligere NM-, EM- og VM-medaljetager fortsatte den fine stime søndag formiddag.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157694076021848&id=137594676847

Sammen med DAVIDOFF 188 red hun til intet mindre end 77.889 i küren. Dermed kunne Caroline Cecilie kalde sig Danmarksmester.

Grad IV

Før søndagens finale lå Susanne Jensby Sunesen i spidsen. Og sådan forholdt det sig også, da medaljerne skulle fordeles. Ingen skulle slå den regerende mester, der vandt guld foran Line Schlünsen.

Grad V

Renee Igelski kunne glæde sig over titlen som Danmarksmester, da küren var klaret. Med en score på 218.376 slog hun Camilla D. F. Christensen og Henrik Sibbesen, der blev samlet toer og treer.

Se alle de flotte ridt i vores arkiv