Skip to main content

“2021 var et af vores bedste år”

Katrine Kristensen og Welldone Dallas har haft noget af et år, der både bød på DM og PL. Nu er Welldone gået på pension, men Katrine glæder sig til 2022.
| admin

Katrine Kristensen og Welldone Dallas red fra succes til succes i året, der nu går på hæld.

De blev ikke kun danske mestre i paradressur – parret blev også udtaget til at repræsentere Danmark ved PL i Tokyo.

“Et af mine klare højdepunkter er selvfølglig vores deltagelse ved de Paralympiske Lege i Tokyo. Det var den vildeste oplevelse, hvor jeg havde mine livs bedste rideturer. Vi blev individuelt nr. 5 og var på holdet som var 0,028% fra en bronzemedalje,” fortæller Katrine til Zibrasport Equest.

Katrine Kristensen og Welldone Dallas vinder af DM grad II. 2021 Foto: Zibrasport/Britt Carlsen

“Derudover vandt vi guld til DM, hvilket også var noget helt særligt igen at gøre. Udover DM havde vi flere starter ved internationale stævner med placeringer helt i toppen.

Alt i alt har stævneåret 2021 for Welldone og jeg været et af vores bedste, og et jeg med stor glæde vil se tilbage på.”

Gense Katrine og Welldone til DM

Men 2021 var også året, hvor Katrine tog en svær beslutning. I efteråret valgte hun nemlig at pensionere Welldone.

I oktober skrev hun følgende på Instagram:

Kære alle jer som har været så søde at følge med i min rejse med denne røde stjerne de sidste 8 år.
Jeg har sammen med mit team taget den beslutning, at Welldone skal pensioneres efter hjemkomsten fra Tokyo.
Welldone har det godt. Faktisk rigtig godt, og jeg føler han er i den bedste form han nogensinde har været.
Det giver mig stadig gåsehud når jeg tænker tilbage på de fantastiske rideturer han gav os i den stegende hede i Tokyo. Aldrig har jeg følt ham så god. Vi gik til det bedste vi overhovedet havde i os. Af den grund skal det være slut. Han skal ikke længere rejse verden rundt til stævner. Jeg har altid i samarbejde med @sorensenkitt haft et brændende ønske om at slutte Welle på toppen. Ikke først når det går den anden vej.
Så som i ser på videoen ser meget af hverdagen sådan ud. Dejlige rideturer i Hedeland, og tid til at gøre det vi lige har lyst til på dagen. Welle vil fortsat blive trænet, så vi holder ham og mig selv igang.
Derudover er han kommet på en dejlig græsfold, hvor han hygger sig. Han fortjener det så inderligt. Tak for rejsen Welle. Du har givet mig så utrolig meget, og jeg glæder mig over, at vi kan ældes sammen de kommende år

Og den beslutning står Katrine stadig ved.

“Jeg håber 2022 må bringe lige så mange gode ting med sig. Jeg har valgt at pensionere Welldone efter PL, så jeg ser frem mod mange hyggestunder med ham og min familie. Så må tiden vise hvad der skal ske.”