Skip to main content

Nyt Riders NOTEBOOK på vej til dig

Lige om lidt lander det nye Riders NOTEBOOK magasin hos abonnenter og forhandlere, og som altid er der masser af godt og spændende indhold at se frem til.
| admin

Vi har i dette magasin fokus på både danske og udlandske topatleter, og vi har talt med tre af verdens allerbedste i henholdsvis paradressur, voltigering og islandsheste. Derudover kan du læse et portræt af OL-guldvinder i holdspringning Malin Baryard-Johnsson.

Du kan glæde dig til et stort interview med VM-bronzevinder i voltigering for hold, Amanda Staalsø, som du kan se i aktion til VM i Herning i august. Med resten af sit hold, BIS1 fra Billund Sportsrideklub, er hun nemlig allerede udtaget til at repræsentere Danmark.

Katrine Kristensen er nykåret dansk mester i paradressur for grad I, II og II med sin nye stjerne, Gørklintgårds Quater. Selvom partnerskabet er nyt, satser Katrine på at tilslutte sig Amanda og deltage i VM på hjemmebane om få måneder. Vi har taget en snak med hende om at pensionere Welldone Dallas efter PL i Tokyo, at pause elitesporten – og Quater.

Han topper verdensranglisterne i op til flere discipliner og har vundet så godt som alt, hvad der kan vindes i mesterskabstitler. Nils-Christian Larsen har viet sit liv til de islandske heste, og nu har han bosat sig i Danmark. Vi kommer tæt på den ydmyge nordmand, der aldrig bliver for god til at lære mere.

Og hvis du vil gøre disse stjerner kunsten efter, kan du starte med at læse de gode råd og tips til stævne, forberedelse og træning, som OL-rytterne Catrine Dufour, Carina Cassøe Krüth, Nanna Skodborg Merrald og Nathalie zu-Sayn Wittgenstein selv gør brug af.

I det faglige hjørne tager jordbrugsteknolog Karina Nymark fat på insulinresistens hos heste. Sukker kan nemlig blive farligt, og insulinresistens kan lede til forfangenhed og EMS. Hvad skal du være opmærksom på, og hvordan undgår du sygdomme og overvægt?

De frivilligansvarlige på VM 2022 skriver denne udgaves “Det sidste ord”, og vores dygtige bloggere har skrevet en masse spændende til jer i både BlogSpot (JJ Dressage) og til Månedens blogger (Dane in Canada)!

Glæd jer til d. 23. juni for abonnenter og 30. juni i løssalg 

Om Riders NOTEBOOK

Riders NOTEBOOK er en del af Zibrasport Equest – og er et moderne magasin fra hestefolk til hestefolk.

Vi ønsker at skabe et flot visuelt magasin med kant og kvalitet, som både er relevant for dressurrytteren og familiemoren med sin islænder.

Vores magasin er fyldt med gode dybdegående artikler, små sjove noter, unikke og flotte billeder og inspirerende hestestof i øjenhøjde med læseren.

Visionen med magasinet er, at det skal henvende sig til en bred målgruppe – nemlig hesteentusiaster i alle afskygninger.

Riders NOTEBOOK favner bredden og skal skabe plads og inspiration til forskellige grene af hestesporten.

Læs mere om Riders NOTEBOOK