Skip to main content

Oplev Hoeck og Merrald i GP-debut her på Zibrasport

Når Esbjerg i weekenden afholder landsstævne, kan du streame Svær Intermediare og Grand Prix fredag og alle lørdagens klasser her på Zibrasport Equest. Startlisten afslører, at unge Anders Hoeck med Blue Hors Bentley og Nanna Merrald med Blue Hors St. Schufro planlægger debut i GP.
| admin

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi Esbjerg og omegns rideklub fredag for at se nogle af Danmarks bedste ryttere konkurrere i dressurens sværeste klasse, så fortvivl ej.
Når Grand Prix-klassen bliver fløjtet i gang, kan du tune ind på Zibrasport og se hele klassen live.

Og der er ikke så lidt at glæde sig til, hvis du har lyst til at se piaffe, passage og changementer udført af landets absolutte top.
En af Danmarks mest talentfulde ryttere, på kun 17 år, rider op ad midterlinjen på fredag.
Anders Sjøbeck Hoeck sætter sig i sadlen på Blue Hors Bentley, og selv om det kun er duoens andet stævne, så melder de til start i højeste sværhedsgrad.

Seerne kan juble over endnu en Blue Hors-hest. Nanna Merrald, der til daglig er ansat som rytter på stutteriet i Randbøl, har muligvis lidt mere GP-erfaring end Anders, men i kombination med den sorte hingst St. Schufro er øvelserne stadig nye.
Derudover byder startlisterne I Esbjerg også på navne som Selina Solberg Vittinghus, hele familien Helgstrand og mange andre.

Zibrasport streamer fra fredagens Svær Intermediare, Grand Prix-klassen og hele lørdagen. HUSK du kan se gratis med via Zibrasport i januar, hvis du opretter Premium medlemsskab.

Se startlisterne her