Skip to main content

Rekordmange starter ved DM i ponydressur

Når årets Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer afvikles i weekenden den 14. – 16. august hos Hovgaard Rideklub, bliver det med rekordmange starter. Over 100 ekvipager fordelt på de tre kategorier skal dyste om medaljerne, og du kan se finalerne på Zibrasport Equest.
| admin

54 tilmeldte kat. I ekvipager
Det er især i mesterskabet for kat. I, tilmeldingerne er strømmet ind. Med 54 tilmeldte byder førstedagen på over 7 timers ridning bare i dén klasse. For at tilgodese både dommere og rytterne er det derfor besluttet at dele klassen i to. Således rider halvdelen af de startende om morgenen, og den anden halvdel af klasse afvikles sidst på dagen. Det giver dommerteamet en god lang pause midt på dagen, så de er friske og klar til de mange tiders ridning.

Erstatningsklasser for kat. I og II både lørdag og søndag
Efter mesterskabets første klasser om fredagen, er det de 24 bedst placerede ekvipager for henholdsvis kat. I og II, der går videre til lørdagens mesterskabsklasse. De resterende deltagere tilbydes i stedet en start i en ”erstatningsklasse”, der afvikles som en PRT.

For begge kategorier gælder det, at det er de bedste 15 fra fredagen og lørdagens samlede resultat, der opnår endelig adgang til søndagens kürfinaler. Disse finaler kan som nævnt ses direkte på Zibrasport Equest.

Vigtigt at overholde covid-19 retningslinjer
Selvom den store tilslutning til stævnet modtages med kyshånd hos både DRF og stævnearrangøren, betyder den samtidig også et enormt koordineringsarbejde for at sikre overholdelse af sundhedsmyndighedernes retningslinjer og de gældende forsamlings- og arrangementsforbud. Derfor opfordres alle deltagere til at bidrage aktivt til dette under selve stævnet, samt til at begrænse antallet af fremmødte personer så meget som muligt.    
Der vil ikke være adgang for publikum, og hver rytter må max have to hjælpere med.

Start- og resultatlister

INFO OM LIVESTREAMING

Kilde: Dansk Ride Forbund