Skip to main content

Rosenparaden markerede afslutningen på ponytiden

For de ældste ponyryttere, ligger overgangen til hest lige rundt hjørnet. Det er nemlig ved årsskiftet, at man ikke længere må konkurrere på pony, hvis man i løbet af indeværende år er fyldt 16.
| admin

Skiftet markeres med en rosenparade, hvor rytterne der falder for aldersgrænsen ved årsskiftet hyldes. I år fandt paraden sted i Hedensted for ponydressurrytterne

Læs også: DM i dressur for pony

64 ryttere tog afsked med ponytiden

Hele 64 ryttere var tilmeldt paraden i år, der er en støt voksende tradition. Under paraden bliver hver rytter, efter fælles indmarch, præsenteret hvorefter deres bedste resultater læses op. Hernæst modtager rytteren en rose, deraf navnet “rosenparaden.”

Rosenparaden 2022

Tak fra rytterene

En anden tradition ved ceremonien er ryttertalen, der i år blev holdt af Josephine Gert Nielsen og Cornelia Munch Sinding, der sagde tak for året til landstræneren Lisbet Seierskilde, samt holdleder Lars Svarre Krogsgaard og overrakte teamet blomster.

Årets kammerat

Hele 7 ryttere var i år indstillet til prisen som årets kammerat. Den flotte pris, vandrepokalen og sponsorgaverne tilfaldt Ellen French Henriksen, der både har været flittig på dressur- og springbanerne igennem de senere år, og altså også er en rigtig god kammerat.

Læs også: EM-bronze i ponydressur til Danmark

Alt i alt en rigtig flot afslutning på ponytiden for de mage fremmødte ryttere i Hedensted.