Skip to main content

Sådan fungerer DRF og Zibrasports streaming-aftale

Siden 2019 har Zibrasport Equest været officiel mediepartner for DRF, hvilket bl.a. indebærer, at Zibrasport Equest har eksklusive rettigheder til at streame fra alle DRF’s stævner. Her kan du læse mere om, hvad aftalen egentlig indebærer for dig som stævnearrangør.
| admin

Selvom aftalen mellem Zibrasport Equest og DRF efterhånden kører på tredje år, er der fortsat stævnearrangører, der er i tvivl om, hvad aftalen indebærer, og hvordan den stiller arrangøreren ift. streaming fra netop deres stævne. Alt det kan I læse mere om her.

Det betyder aftalen i praksis
Kort fortalt er Zibrasport Equest officiel mediepartner til Dansk Ride Forbund, og det betyder, at Zibrasport Equest har eksklusive rettigheder til at streame fra alle DRF’s ridesportsarrangementer/stævner. Konkret betyder det derfor, at stævnearrangører under DRF (medlemsklubber) altid skal kontakte Zibrasport først, hvis der ønskes streaming fra stævner. Såfremt Zibrasport Equest takker nej til at levere streamingen, er arrangøreren naturligvis meget velkomne til at kontakte andre streaming-udbydere.

Her finder I oversigten over, hvilke stævner der er planlagt i den kommende tid. Oversigten opdateres fra dag til dag, og derfor er det altid en god idé at gå i dialog forud for et stævne, hvor I ønsker streaming.  
 

Direkte kontakt hos Zibrasport:
Rikke Højgaard
Adm. Direktør
Tlf.: 40320072
E-mail: rhh@zibrasport.dk    


Har I yderligere spørgsmål til mulighederne eller samarbejdet med Zibrasport, så kontakt DRF’s direktør Morten Schram Rodtwitt på tlf. 29 37 09 16 eller via mail på mro@rideforbund.dk.

Kilde: Dansk Ride Forbund