Skip to main content

Sådan klarer Tinglev Rideklub sig gennem coronakrisen

Corona har betydet utallige restriktioner, og det har sat en stopper for størstedelen af rideklubbernes aktivitet. De kommende uger bringer vi en føljeton, hvor forskellige rideklubber kommer med deres input til at klare sig gennem krisen – forhåbentlig til inspiration for andre.
| admin

I Sønderjylland ligger Tinglev Rideklub, der ligesom resten af de danske rideklubber har måtte forholde sig til restriktioner og anbefalinger, der er kommet i kølvandet på coronapandemien.

Hverdagen for rideskolehestene

Rideskolehestene har stort set alle hestepassere, som har lov til at komme og ride dem – både i hverdagene men også i weekenderne, nu hvor undervisningen er på pause. Og ellers er vores daglig leder Karin og tager sig af dem, sammen med det øvrige personale, fortæller Tinglev Rideklubs næstformand Belinda Kramer.

Økonomi

Vi mister selvfølgelig indtjeningen på undervisningen, Vi er heldig at der ikke er lukket for handicapridningen, da det er med til at vi ikke mister lige så meget som i foråret, da der blev lukket helt ned. Og så er det godt at vi har en okay økonomi.

Forsamlingsforbuddet

Vi har zoneinddelt rideskolen, og alle er gode til følge reglerne med ikke at være for mange personer i zonerne.

Retningslinjer for Tinglev Rideklub

Når brugerne besøger Tinglev Rideklubs hjemmeside, er det første de møder oplysninger om retningslinjerne. De lyder således:

Så blev restriktionerne skærpet igen, gældende fra onsdag d. 6/1-2021.

• TRK lukker midlertidigt ned for udefrakommende ryttere uden ridehuskort. Dvs at hvis du allerede har fast ridehuskort, må du forsat komme og benytte hallerne.
• MEN hvis du er en af dem der vælger at betale for brug af ridehus pr. gang over MobilePay, så må du ikke benytte ridehallerne på TRK, indtil vi giver grønt lys igen.
• Der er lukket for yderligere salg af ridehuskort i en ukendt periode.
Forsamlingsforbuddet er sat ned til max 5 personer og dette gælder både ud og inde på TRK.
• Dvs. max 5 personer i hver zone
• Mundbind er stadig påbudt i haller, stalde samt rytterstue osv.
• Afstandskrav er sat op til 2m, det vil sige at der f.eks skal være en plads fri imellem opsadlingsspiltovene.
• Vi opfordrer til at ride ude, hvis vejret er nogenlunde til det.

Der er startet handicapridning op igen, dvs at rytterstuen og den lille ridehal er lukket for alle andre på de tidspunkter.
Husk at vores ansatte har fortrinsret på TRK og de er der for det meste om formiddagen, tag hensyn.
I weekenderne er det foderholdene, der har fortrinsret, vis også hensyn der. Så forsøg ikke at være i stalden imens foderholdene er der i weekenderne.
Vi vil gerne undgå et bookingsystem til stalden, men vi må se.
Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer, hold afstand og vask hænder og sprit af. Og husk, RID & SKRID gælder stadig.

Læs mere