Skip to main content

Sascha stiller til start på den yngste pony ved DRF mesterskabet i weekenden

Sascha og hendes to unge (i mesteskabssammenhæng)ponyer stiller til start ved DRF mesterskaberne i Herning i weekenden.
| admin

Sascha Vestergaard Levisen bliver snart 13 år, og har sidst sidste år på kategori 3 pony. Det skal udnyttes med hele 2 ponyer til start i DRF mesterskabet i weekenden. Sascha har redet så længe, hun kan huske og har elsket det fra dag et.

Læs også: Interview med Palma Sofie Jansson-Christensen

Sascha skal starte DRF mesterskab på to ponyer.

Dyvellyst Penny Lane bliver 7 år i år og skal som sagt gå mesterskabet i denne weekend, som den yngste pony i alle ponykategorier. Sascha og Penny har dannet par i tæt ved 3 måneder, og er på den korte tid gået fra at springe LA* til at springe MA*. Penny er en Dansk Sports Pony og avlet og ejet af Jette Pawelczuk på Sjælland. Det er meningen at Jettes barnebarn skal overtage Penny næste år, når Sascha er for gammel til 3’er pony.

Udover Penny, har Sascha også have den næstyngste pony med i mesterskabet, nemlig Jonquil som bliver 8 år i år. Ham har Sascha uddannet på et år fra LD-MA. Clausholm Lord Jonquil er en Welsh pony der er avlet af A. L. Jørgensen i Nordjylland, og er ejet af Karen Pugdal.

Sascha er en sej pige, der i begge tilfælde er blevet spurgt om hun vil ride ponyerne, på baggrund af hvad hun ellers har redet hjem af resultater.

Sascha har nemlig også selv tre ponyer og rider i alt 4 andre. Familien er meget involverede i Saschas sport, og er altid med på sidelinien, når hun bliver undervist af Rasmus Rise, Robin Grauff og vejledt af Jimmi T. Sørensen og Konstantin Deenken.

Du kan se LIVE streaming fra DRF mesterskaberne i weekenden lige her på Zibrasport.