Skip to main content

Se Helgstrands hingstepræsentationer online den 19. februar

I kan se frem til at opleve Helgstrands hingstekollektion 2021 fredag den 19. februar kl. 14.00, hvor deres hjemmeside opdateres med de nye videoer af hingstene.
| admin

Helgstrand har netop meddelt, at det bliver muligt for interesserede at se deres hingstekollektion online:

“Vi havde i den grad set frem til at invitere jer til hingsteshows i både ind- og udland her i foråret for at kickstarte den nye bedækningssæson, men desværre ser udsigterne ikke just positive ud. Derfor har vi pyntet hallen op som var det hingsteshow og gør klar til at filme hele hingstekollektionen 2021, så I ikke bare får mulighed for at se kollektionens nye hingste, men samtidig får en update på, hvordan det går de lidt ældre, der har udviklet sig helt exceptionelt.

I kan se frem til at opleve hingstekollektionen 2021 allerede fredag den 19. februar kl. 14.00, hvor vores hjemmeside opdateres med de nye videoer af hingstene.

Helgstrand

Vi arbejder dog stadig målrettet på at afholde hingsteshows live i foråret, både på Helgstrand Germany i Syke og her i Danmark. Men grundet corona er situationen dog stadig usikker. Vi ved, hvor meget den live præsentation af hingstene betyder for avlerne, og derfor vil vi gøre alt for at gennemføre vores hingstefremvisninger, såfremt situationen tillader det.

Sidste års hingstepræsentationsvideoer blev taget rigtig godt i mod, og derfor var vi ikke i tvivl om, at vi skulle gentage succesen, hvilket vi allerede meldte ud i slutningen af 2020. De tusindvis af visninger verden over har ledt mange nye avlere til Helgstrand ligesom de har været et værdifuldt redskab for vores trofaste avlere. Vi har erfaret, at mange har haft stor nytte af Andreas’ kommentarer omkring, hvilke hopper som de enkelte hingste passer til. Derfor kan I ikke bare glæde jer til at se dette års hingstekollektion, men samtidig se frem til de mange gode råd, som Andreas igen vil dele ud af.

Igen i år har vi tilføjet adskillige præmie- og fløjhingste til kollektionen, som Forever Love efter Fair Game/Destano, der overbevisende indtog fløjen til Westfalen-kåringen, Oldenburg-fløjhingsten Fortunate efter Foundation/Quaterback, en ultramoderne hingst, der både i bevægelse og type kan bringe avlen et skridt videre og ikke at forglemme; de 4 præmiehingste fra Hannover; Zoom In efter Zoom/Waterland, Salissimo efter Secret/Bellisimo M, Bonjour efter Bon Coeur/Fürst Nymphenburg og Be Sure efter Benicio/Scuderia.

Desværre er der ikke mange resultater at bryste sig af i 2020, men heldigvis nåede vores hingste at deltage ved det prestigefyldte tyske Bundeschampionat, hvor Fynch Hatton (Formels Eins/Sir Donnerhall I), Global Player (Kastels Grand Galaxy Win/Don Schufro) og Rockabye S (Revolution/Belstaff) opnåede helt exceptionelle resultater. Og selvom mange stævner blev aflyst, kan vi stadig glæde os over, at rigtig mange avlshingste kvalificerede sig både til danske og udenlandske dressurchampionater, men også til det anerkendte unghesteverdensmesterskab. Disse hingste har i sandhed udviklet sig, og vi glæder os til at vise, hvordan det fx går Revolution (Rockey Lee/Rouletto), Jovian (Apache/Tango), Springbank II VH (Skovens Rafael/De Niro), Franklin (Ampére/Ferro), ligesom vi glæder os til at vise de nye upcoming stars som So Perfect (Sezuan/Sir Donnerhall I), My Vitality (Vivaldi/D-Day), Iron (Asgard’s Ibiza/Hohenstein) samt de nytilkomne som Hesselhøj Downtown (Hesselhøj Donkey Boy/Zack).

Så sæt kryds i kalenderen fredag den 19. februar og besøg Helgstrands hjemmeside, for at se de spritnye hingstepræsentationer!”