Skip to main content

Se med fra den sidste ECCO Cup kval. på søndag

Søndag streamer vi fra Heslegård Sportsrideklub, hvor der afvikles ECCO Cup Kür for juniorer og ungryttere. Mange af Danmarks unge dressurtalenter er på startlisten.
| admin

Regeringens nye stramninger i forbindelse Corona betyder desværre, at Heslegård Sportsrideklub har måtte aflyse de fleste klasser i forbindelse med deres landsstævne i denne weekend. Heldigvis har de kunne holde fast i afviklingen af 3. og sidste kvalifikation af ECCO Cup for junior og ungryttere. Alle ryttere rider lørdag – og så går de 15 bedste ekvipager videre til küren søndag, som du altså kan se på Zibrasport Equest.

Stærkt juniorfelt
26 ekvipager er på startlisten i juniorklassen, og blandt mange, mange dygtige ryttere er Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina, der var på Juniorlandsholdet ved EM i Budapest tidligere på året, Laura Gotteberg Jakobsen og Romio Højris, der vandt sølv ved DM for juniorer i august, og Alexander Yde Helgstrand og Gevens Sa’va, der har en stime af flotte resultater bag sig. Dermed er der lagt op til en spændende kamp om de eftertragtede ECCO Cup point.

Ungdomsdressur på højeste niveau
I kvalifikationen for ungryttere er der også spændende ekvipager til start. Blandt andet bliver det et gensyn med de succesfulde par Maria Mejlgaard Jensen og Uno samt Sara Aagaard Hyrm og Thybos Laban, der tidligere på året vandt sølv ved DM for ungryttere. Til start er også Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre – de var både med til EM i Budapest og har netop opnået flotte resultater i CDI3* ved World Cup Vilhelmsborg.

Start – og resultatlister kan ses her

Info om streaming – pris, tid m.m.

ECCO Cup finale 2020
Det er stadig planen at ECCO Cup finalen for pony/J/YR ogU25 afvikles d. 26.- 29. november hos Blue Hors. Finalerne kan streames her på siden.