Skip to main content

Selma og Maya er DRF mestre for children og kat. 3

Idag er Agria DRF mesterskabet for Children og kat. 3 ponyer afgjort, og der var spændning til det sidste i begge mesterskaber
| Louise Woss Sigerslev

Der var spænding til det allersidste da medaljerne skulle fordeles i Agria DRF mesterskabet for children her til aften i Bernstorffsparken.

Omspringning om medaljerne
Der var hele 3 ryttere i omspringningen om bronzemedaljen, der tilfaldt Malou Muldbjerg, eftersom hun som den eneste af de 3 red med 0 fejl. Både Emilia Rebecca Rhode og Eva Elkjær Christensen fik et uheldigt nedslag på vejen rundt og endte dermed udenfor medaljerne.

Selma sikkerheden selv
Sølv og guld skulle fordeles mellem Selma Dresler og Palma Sophie Jansson Christensen, og Palma lagde hårdt ud med en lynhurtig fejlfri runde på makkeren Lyndon. Det lod Selma sig ikke mærke af, eller også skjulte hun det godt, for hun barberede 1,5 sekunder af Palmas tid, og kunne dermed kysse den sorte hoppe Rihanna, der var med hende hele vejen rundt på banen. Parret er DRF mestre for children 2023.

Find klassens fulde resultat her

Maya DRF mester for kat. 3
Tideligere på dagen blev Agria DRF mesterskabet for Kat. 3 ponyer afgjort, og her vandt Maya Mulbjerg guldet efter en spændende omspringing. Mathilde Møller Martinussen vandt sølv og Emiliy Vestergaard sikrede sig bronzen.

Podiet ved Agria DRF mesterskabet for Kat. 3 ponyer 2023.

Find klassen fulde resultat her