Skip to main content

Skal du se med fra Baltic Cup i weekenden?

I en tid hvor aflysninger sætter en ærgerlig stopper for mange sportsevents, glæder vi os til en weekend med masser af ungdomsspringning hos Riders Cup. Vi streamer udvalgte klasser alle dage.
| admin

Pony-, junior og children-ryttere fra Danmark og Sverige er samlet på Sjælland i disse dage, hvor der afvikles Baltic Cup Finale 2020.

Vi streamer det meste af stævnet, og starter op i dag kl. 12.55 med juniorernes Small Tour. Husk at holde dig opdateret på vores programside, så du kan se, hvornår vi streamer fra de kommende dage. Vi opdaterer i forhold til Equipe.

Se program her

Coronaregler for alle
Som nævnt er startlisterne propfyldte med nogle af Danmarks allerbedste unge springryttere, og du kan se både start- og resultatlister lige her. Alle ryttere og hjælpere skal indordne sig under Corona tiltagene, således at stævnet kan følge gængse retningslinjer og være et trygt sted for alle.

Riders Cup har sat følgende regler op:

Der skal afleveres negativ Corona test max 48 timer gammel af ALLE ved ankomst til pladsen.

Man kan blive testet af Falck på pladsen for 299 kr. Onsdag mellem 17 og 20 og torsdag mellem 10 og 14. Svartid er 15 min.

Opvarmning: Der skridtes til og af UDENFOR. Der er etableret mulighed herfor. Det er IKKE tilladt at opholde sig i opvarmningsområdet som forælder, hvorfor samtlige beskeder og hjælp skal gives til børnenes trænere, da de er de eneste udover en teknisk delegeret som må være på opvarmningen.

Der er afsat 45 min pause i mellem hver klasse, så man kan holde forsamlingsforbuddet.

Der må max være 20 heste på opvarmning – og MAX 10 personer til bane gennemgang,