Skip to main content

Josefine Hoffmann til Wind Equestrian

Josefine Hoffmann har forladt Future Dressage og er nu startet hos Wind Equestrian i Hobro.
| admin

Berider Søren Wind og Christian Tang Nielsen er pr. 1. december flyttet ind på Fredensvang Ridecenter ved Hobro, hvorfra de nu driver Wind Equestrian en salgs- og konkurrencestald med fokus på både spring- og dressurheste. På adressen har Jan Bastrup tidligere drevet en salgsstald med fokus på dressurheste.

I dag har Wind Equestrian meddelt, at de har ansat Josefine Hoffmann som rytter på stedet. Josefine har siden 2016 været ansat hos Future Dressage, der drives af OL-rytter Anna Kasprzak. I årene hos Future Dressage har Josefine bl.a. haft stor succes på ungdomslandsholdene med Anna’s Grand Prix-hest Hønnerups Driver.

“Vi er så glade og stolte over at kunne fortælle, at Josefine nu er en del af Wind Equestrian. Hun har allerede været hos os i et par dage, og hun gør et fantastisk stykke arbejde med hestene, og vi synes hun er en perfekt tilføjelse til vores team,” skriver Søren Wind på Facebook.

Josefine har, sin unge alder til trods, et imponerende CV med sejre og placeringer nationalt som internationalt, med flere medaljer fra EM og DM. “Vi ser meget frem til dette samarbejde og med hendes store erfaring er vi sikre på, at hun vil bringe en masse succes til holdet,” skriver de.