Skip to main content

Skal du se med fra Christmas Show?

Er du klar til tre uger med springsport, når Christmas Show vender tilbage til Vilhelmsborg med alt det jul og heste, hjertet begærer? Vi streamer alle dage – alle klasser!
| admin

Endelig Christmas Show igen

Mandag d. 15. december slår Danish Derby dørene op for første ben af Christmas Show med et Warm Up stævne for heste. Og det er vi mange, der ser frem til. Nathalie Horse Care Christmas Show – og herunder AB Rideudstyr Warm Up Hest og AB Rideudstyr Warm Up Pony er nemlig meget populære stævner, og eftersom stævnet måtte aflyses sidste år pga. corona, så er det med stor begejstring, at de mange, mange ryttere og heste ser frem mod flere ugers topsport på Vilhelmsborg.

Flere hundrede ekvipager bydes velkommen på banen, og over 17.000 besøgende gæster Christmas Show i de 3 uge, hvor eventen løber af stablen.  

Børn og voksne – bredde og elite

Med Christmas Show har Danish Derby formået at skabe et event, der bliver talt om fra bredde til eliteniveau. Der er en fantastisk stemning på Vilhelmsborg, der er julepynt, julemusik og plads til både børn og voksne. Det hele skydes i gang med Christmas Show Warm Up Hest, efterfølges af Christmas Show Warm Up Pony og kulminerer med landsstævnet Danish Christmas Show.

Det er ikke mindre end et fantastisk stævne – og en fantastisk bedrift at både arrangører, frivillige og officials.

AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up Hest

Løber fra d. 15. til 21. november og er 6 dage med klasser fra LB1 og MA og mere end 1600 startere. Det er et af landets største C-stævner for heste.
Få mere info om streamingen og se med her

AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up Pony

Ponyerne indtager Vilhelmsborg d. 22. – 30. november. Christmas Warm Up er landets største C-stævne i ponyspringning og utrolig populær blandt rytterne. Pladserne plejer at blive revet væk – og
Stævnets popularitet skyldes bl.a, at det er målrettet ryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB.
Få mere info om streamingen og se med her

Nathalie Horse Care Danish Christmas Show

Fra 7.- 12 december kan du opleve topspringning ved det store landsstævne Nathalie Horse Care Christmas Show. Lørdag aften fejres juleaften i festlige rammer med minikoncert, speedklasser, sixbar, Grand Prix og en stemning i absolut topklasse blandt publikum.
Få mere info om streamingen og se med her

Se meget mere Christmas Show i arkivet

Danish Derby