Skip to main content

Stjernespækket startfelt i Århus

Den kommende weekend på Vilhelmsborg er rent slaraffenland for dressurentusiaster. Stævnet byder på et stjernespækket startfelt og sport fra 4-års klasser til Grand Prix
| Louise Woss Sigerslev

DDHS afholder fra torsdag til søndag B-stævne i dressur på den smukke bane på gårdspladsen på Vilhelmsborg. Udover klasser fra MB til Grand Prix, afholdes 3. afdeling af Bundgaard Byg cup og kvalifikationer i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for unge dressurheste.

Verdensmestre på startlisten

På startlisterne finder vi 3 ud af 4 ryttere, der i næste uge skal repræsentere Danmark ved EM i Riesenbeck. Der er tale om Daniel Bachmann Andersen, Carina Cassøe Krüth og Nanna Merrald. Alle 3 stiller til start med spændende heste til fremtiden.
De 3 ryttere tørner sammen i Intermediere II hvor Nanna har Blue Hors Znickers med, mens Daniel starter hoppen Daytona og Carina sætter sig i sadlen på Koblenz ST. Også landsholdsrytteren Anna Kasprzak stiller til start i denne klasse, med Everian L.

Unge ryttertalenter stiller også til start

Flere af de yngre ryttere, fra U25 og U21 truppen har fundet vej til startlisterne. Du kan blandt andet se Cornelia Munch Sinding, Frederikke Gram Jacobsen og Kristian Würtz på banen på VIlhelmsborgs gårdsplads i løbet af weekeden.

Find startlisterne her

Følg stævnet LIVE

Du kan se alle klasser der rides på Gårdspladsen torsdag – søndag LIVE på www.clipmyhorse.tv