Skip to main content

Søg penge til din rideklub

Sydbank Fonden har besluttet at sætte ekstra skub og fart i fællesskabet og foreningslivet efter corona. Det betyder, at 10 x 10.000 kr. er øremærket til foreninger, kulturinstitutioner og klubber i Sydbanks 13 områder.
| admin

Hvis I har brug for en håndsrækning til at komme videre med projekter, arrangementer, initiativer, idéer, fællesskabet eller noget helt andet, så er det med at smøge ærmerne op og komme til tasterne. 

Strøm til det spirende lokale liv

Sydbank Fonden vil være med til at sætte strøm til det spirende liv og de lyse idéer lokalt. For der er behov for liv, sammenhold og fællesskab efter en svær tid med coronaen. Det er gode er, at Sydbank Fonden favner bredt og modtager ansøgninger fra alt, der hører ind under det kulturelle og folkelige arbejde.

”Vi er så klar til at modtage alle de spændende ansøgninger. Og vi håber at se mange af dem, for vi har brug for energi, fællesskab, aha-oplevelser, positive tiltag og mere liv. Vi ved godt, at det er hårdt arbejde og kræver mange frivillige kræfter i klubberne og foreningerne derude. Derfor har vi ti ’gavekort’ at dele ud af til de gode ansøgninger, der går foran og viser initiativ,” fortæller bestyrelsesformand, Jess Olsen, Sydbank Fonden.

Bogstaveligt bredt

Jess Olsen slår samtidig fast, at der fra Sydbank Fondens side med brede formålsparagraffer ikke er tale om at komme igennem et nåleøje, men derimod, at det med bredden skal tages bogstaveligt. 

”Det kan være alt fra sport til strik, fra klub til organisation, fra forening til frivillighed eller noget helt andet for at komme i betragtning hos Sydbank Fonden,” siger Jess Olsen.

En lokal komité i de respektive områder og byer udvælger de ti foreninger eller klubber, der bliver tilgodeset. Det er derfor den lokale komité, der vurderer ansøgningerne enkeltvis. Ansøgninger, der udvælges, får direkte besked.

Sydbank fyldte sidste år 50 år – midt i coronaen og Sydbank Fonden fejrer derfor Sydbanks runde fødselsdag gennem den her helt særlige donation.

Man kan ansøge her www.sydbank.dk/støtte fra nu af og frem til den 20. juni 2021.

Fakta:
Sydbank Fonden har valgt at fejre Sydbanks 50-års fødselsdag med den her helt særlige donation på 1,3 mio. kroner fordelt ud til Sydbanks 13 områder med 10 x 10.000 kr. til hvert område. 
Sydbank har tilknytning til Sydbank Fonden – en almennyttig fond som har relativt brede formålsparagraffer med fokus på støtte til kulturelt og folkeligt arbejde. 
Sydbank Fonden donerede sidste år 8.125.853 kr. til 273 forskellige projekter i hele Danmark med almennyttige, velgørende formål.