Skip to main content

Tre 10-taller til Hesselhoej Down Town

I fredagens kvalifikation for 5-års i PAVO og Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste i dressur blev det til en overlegen sejr til Jeanna Högberg og Hesselhoej Down Town.
| admin

Dommerne i fredagens første klasse ved PAVO og Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste på Blue Hors fik lov til at bruge skalaens højeste karakterer.

Kurt Christensen og Bjarne Nielsen bedømte 24 5-års dressurheste, og det var Hesselhoej Down Town, der begejstrede de to herrer allermest.

Se med live hele weekenden

Sammen med sin rytter, svenske Jeanna Högberg, blev han belønnet med imponerende 98,6, hvilket var mere end rigeligt til at sikre dem sejren og dermed en direkte plads i søndagens finale.

Tre gange 10

Bjarne Nielsen sagde følgende om den brune hingst:

“Kvalitet fornægter sig ikke. Den traver helt fremragende. Det er svært ikke at give sådan en hest 10 i trav. Så det har vi gjort.

Skridt giver vi 9.5… Vi ser en super dejlig galop. I samlingerne sætter den sig, og den viser gode anspring. Vi giver også 10 i galop.

Vi ser en hest, der har lyst til at gå til ridning. Den får 10 for ridelighed, og 9.8 for kapacitet.”

Stærk afslutning

Sidste rytter i klassen, Eric Guardia Martinez, var ham, der kom tættest på Jeanna. På topskønne Tophøjs Diadora viste Eric et harmonisk program, der gav dem mellem 8,8 og 9,5 – og en samlet andenplads.

Tredjepladsen scorede Michael Grønne Christensen og Svalegårds Hot Zalina. De endte på 89.0.

Dagens 12 bedste ekvipager er direkte videre til finalen. De tre bedste fra lørdagens trøstfinale opnår også adgang, så startlisten ender med at rumme 15 deltagere.

Se resultatlisten