Skip to main content

Tyskland dominerede i weekendens World Cup-kvalifikation

Det sker ikke så ofte, men ved World Cup-kvalifikationen i Salzburg måtte Isabell Werth afgive dressurtronen til sin tyske kollega Jessica von Bredow-Werndl. Tredjepladsen tog tyske Helen Langehanenberg, mens placering nummer fire gik til Dorothee Schneider.
| admin

Mere end tre % adskilte Jessica von Bredow-Werndl og Isabell Werth, da der søndag blev redet kür ved World Cup-kvalifikationen i Østrig.

Og denne gang var det ikke til Isabell Werths fordel, selv om den 51-årige rytter plejer at vinde, når hun sætter sig i sadlen på Weihegold Old.

Jessica von Bredow-Werndl og Dalera BB var i hopla, og deres stemningsfulde kür med musik fra La La Land blev også belønnet med hele 87.960 %.

Werth og Weihegold er normalt sikkerheden selv, men søndag indløb der nogle småfejl, og ekvipagen måtte tage til takke med en placering som nummer to – dog kunne de stadig glæde sig over en bedømmelse på knap 85 %.

Tredjepladsen og fjerdepladsen stod der også Tyskland på, og landet satte dermed en fed streg under dets dominans i dressursporten pt. Helen Langehanenberg, og Annabelle fik 81.340 %, mens Dorothee Schneider og Faustus blev firer.

Carina Cassøe Krüth og Danciera var eneste duo fra Danmark i kvalifikationen, og de kunne tage hjem fra Østrig med en 10.plads i bagagen.

Se resultatlisten

Nuværende stilling i World Cup-kvalifikationen