Skip to main content

Video: Bohemian tilbage i super form

På OL -bootcampen på Blue Hors fortalte Cathrine Dufour til Zibrasport Equest op oplevelsen i Compiègne, mens landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein ser optimistisk på holdets medaljechancer ved OL
| admin

Det var en udpræget fornøjelse at se Cathrine Dufour lave dagligt arbejde med Bohemian på OL-bootcampen på Blue Hors. Der hvilede igen ro over ekvipagen. Bohemian samarbejdede med Cathrine gennem deres træningspas. Og vi var mange, som drog et lettelsens suk, da han og Cathrine igen dansede sammen på dressurbanen i perfekt harmoni.

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Foto: Zibrasport Equest

Det var noget af en forskrækkelse, da Bohemian blev skræmt og ikke ville på banen ved det internationale stævne i Compiègne i maj. Og parret dermed ikke kom til start. Som landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein udtaler i videoen i denne artikel, har det givet hende nogle søvnløse nætter. Derfor var det en glæde for alle, at Bohemian var tilbage, i ro med sig selv og sine omgivelser.

Senere i denne uge køre Cathrine og Bohemian til et internationalt stævne i Tyskland, for lige at sikre, samarbejdet er tilbage på rette spor igen, og indgyde noget tillid hos både hest og rytter.

Cathrine Dufour og Vamos Amigos ved dagens træning. Foto: Zibrasport Equest

I 2008 var Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Digby en del af landsholdet ved OL i Hongkong. Holdet, der desuden bestod af Anne van Olst og Andreas Helgstrand vandt OL-bronze, og den oplevelse er ganske særlig, fortæller Nathalie, men hun har stor tiltro til sine ryttere, og deres muligheder for at opleve det samme i Tokyo.