Skip to main content

Video: Daniel Deusser nr. 1 i verden

Den tyske toprytter Daniel Deusser har overtaget førstepladsen på Longines verdensranglisten, og er blandt favoritterne ved OL i Tokyo
| admin

Den tyske toprytter Daniel Deusser, 40 år er lige nu i karantæne forud for afrejsen til OL i Tokyo med det tyske landshold. Han har netop overtaget førstepladsen på Longines Rankings efter Steve Guerdat, SUI.

Sammen med Killer Queen en 11-årig Belgisk Varmblods-hoppe e. Eldorado VD Zeshoek TN er han på vej til OL i Tokyo. Han har redet hoppen siden hun var 7 år. Det bliver Deussers andet OL, idet han var på det bronzevindende hold i Rio i 2016, og individuelt sluttede han på 9. pladsen.

Daniel Deussers holdkammerater i Tokyo bliver Christian Kukuk, Maurice Tebbel og André Thieme.

“At være nr. 1 giver meget pres, men man skal stadig være fejlfri,” siger Daniel i en ny YouTube-video, der viser hans ridt i Rotterdam. ”Det er bestemt en dejlig følelse at være nr. 1, ikke kun for mig selv, men også for min stald for hele holdet omkring mig. Det viser, at vi har gjort noget godt det sidste halvandet år og har haft de bedste resultater, og det er derfor, vi er nr. 1.
”Selvfølgelig forventer alle, at Tyskland vinder en medalje, men det er lidt svært. For at være realistisk mener jeg, at der er flere lande, som har et meget, meget godt hold. ” slutter han.