Skip to main content

Video: D’avie har fundet sig godt til rette i Tyskland

I august 2020 offentliggjorde Helgstrand Dressage, at de havde solgt D’avie – efter Don Juan de Hus/Londonderry – til Grand Prix-rytteren Lisa og fodboldstjernen Thomas Müller. I artiklen her kan du se en videohilsen fra parret, hvor den røde hingst er i fokus.
| admin

Under den fængende overskrift “En hingst som fortryller os” har FC Bayern München-stjernen Thomas Müller og hans hustru, dressurrytteren Lisa Müller, lagt en video på de sociale medier med deres hingst D’avie.

Indtil sommeren 2020 var hingsten på danske hænder.

– Isabell Werth har været på besøg hos Helgstrand Dressage, for at se efter en hest, der kunne indfri ønsker om at gå international dressur med hendes elev, Lisa Müller. Og hvis du synes, at efternavnet lyder bekendt, er det ikke helt uden grund, for Lisa er nemlig gift med den professionelle fodboldspiller, Thomas Müller, der spiller for FC Bayern München.
Grand Prix-rytter Lisa Müller har haft flere internationale sejre, men hendes karriere tog for alvor fart, da Isabell Werth overtog trænerrollen i 2016 sammen med hendes trofaste træner gennem mange år, Götz Brinkmann. Her førte det Lisa til talrige sejre på hesten Stand By Me (Stedinger/De Niro) op til international dressur og tilmed en plads på det tyske bruttolandshold. Nu er Lisa imidlertid klar til at tilføje endnu en Grand Prix-hest til samlingen med den dobbelte Verdensmester og anerkendte avlshingst, D’avie, lød det i forbindelse med salget fra Helgstrand Dressage.

På vej til Grand Prix

I præsentationvideoen ser vi Lisa i sadlen på den røde hingst, mens Thomas Müller fortæller om hestens mange kvaliteter.

Jeg vil sige, at D’avie er helt perfekt. Han tog os bare med storm. Det er underholdende for mig at følge Lisa og D’avie i deres daglige arbejde.

Thomas Müller

Se hele videoen med D’avie:

Du kan se præsentationen af bl.a. D’avie i Equitours hingsteshow 2019