Skip to main content

Video: Don O er tilbage i topform

Ved Blue Hors Dressurfestival var den meget populære avlshingst Blue Hors Don Olymbrio til start med Nanna Skodborg Merrald. Det blev til to sejre. Se parrets Grand Prix Special nedenfor.
| admin

Den storcharmerende Don Olymbrio har været ude af konkurrencer i en periode men stemplede ind i topsporten igen i weekenden. Med Nanna Skodborg Merrald i sadlen blev det til sejr i både CDI3* Grand Prix og Grand Prix Special med henholdsvis 75.217% og 75,957%!

En fantastisk weekend for Nanna

Don Olymbrio, også kaldet Don O, har tidligere opnået fremragende resultater med Daniel Bachmann Andersen, og samarbejdet med Nanna Merrald er ret nyt. Det var dog ikke til at se i den flotte hal på Blue Hors, hvor ekvipagen dansede sig gennem de svære programmer med den udstråling og power Don O netop er kendt for.
Og nu vi er ved Nanna, så må det være svært for hende at få armene ned efter weekendens succes, der også bød på sejr i Bundgaard Byg Cup finalen med Blue Hors Farrell og sejr i national Grand Prix med Blue Hors Zatchmo.

Se alle klasserne fra Blue Hors Dressurfestival her

Don Olymbrio

Blue Hors Don Olymbrio (Jazz x Ferro) er født i 2008 i Holland, og er en af Blue Hors mest betydningsfulde hingste. Han blev udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod i en alder af blot 9 år og har internationale sejre i Herning, ’s-Hertogenbosch og Uggerhalne med Daniel Bachmann – og nu i Randbøl med Nanna Merrald.