Skip to main content

Sara Aagaard Hyrm og Romadinov vinder ECCO Cup 2020 for YR

Torsdag og fredag blev ECCO Cup finalen for Young Rider afviklet i de flotte rammer på Blue Hors, og vinder af den prestigefyldte turnering blev Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romadinov. Du kan nu se begge klasser i vores arkiv.
| admin

Sara og Romadinov var bedst
Corona har sat en bremser for mange ting, men heldigvis bliver ECCO Cup Finalerne for Young Riders, juniorer og ponyer afviklet i disse dage på Blue Hors. Vi er selvfølgelig på pletten og streamer alle klasser.

Første finale blev afgjort i dag med en særdeles spændende kür for Young Riders, hvor der blev redet for hvert eneste point, og det betød, at Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romadinov løb med sejren i ECCO CUP 2020. Andenpladsen gik til Sophia Ludvigsen og Safari Klintgaard, mens Cisca Gia Hughes Øvlisen og Pimpollo blev nummer tre.

Du kan se alle resultater her , og gense både 1. afdeling og dagens kür ved at gå til vores videoarkiv (Premium Medlemmer).

Der er masser af dressur hele weekenden, hvor både junior- og ponyrytterne også skal dyste om ECCO Cup trofæet, og det hele kan ses her på siden.
Klik her for mere info og adgang til streaming.