Skip to main content

Video: Glade danske springryttere!

Zibrasport Equest samlede det danske landshold til en snak om sejren i Longines EFF Series Nations Cup, hvor vi også fik talt med landstræneren om fremtiden for holdet
| admin

Efter sejren i Longines EEF Series satte landstræner Bo K. Møller og de fire ryttere ord på dagens oplevelse. Landsholdet sejrede i Nations Cup på hjemmebane i Uggerhalne, og sejren betyder, at Danmark har fået plads i ligafinalen i Polen senere på sommeren.

Det var Bo K. Møllers første sejr med seniorrytterne i Nations Cup et par andenpladser er det blevet til, men sejren på hjemmebanen var hans første. Der var også højt humør på det danske landshold efter sejren kom i hus. Der måtte dog en nervepirrende og helt exceptionel omspringning til mellem Belgien, England og Danmark – Zascha Nygaard Andreasen, som rider i Tyskland, red sejren hjem for Danmark med en forrygende omspringning.

Der var flotte Longines ure til det danske vinderteam. Foto: Zibrasport Equest

Zibrasport Equest tog en snak med de glade ryttere efter sejren. Hør Konstantin Deeken Künnemann, Emil Hallundbæk, Zascha Nygaard Andreasen, Andreas Schou og landstræner Bo K. Møller fortælle om sejren i Nations Cup.

Start- og resultater

Følg livestreamingen HER Premium Medlemmer har fri adgang. Basic Medlemmer kan købe Pay pr view til 129 dkr. Læs mere eller Bliv Premium Medlem