Skip to main content

Video: Han er en hjertehest, siger Anne-Mette

Anne-Mette Strandby Hansen debuterede på Intermediaire I-niveau med en sejr på Eternity i Bundgaard X Trolle Cup på hjemmebanen hos Helgstrand Event.
| admin

Anne-Mette Strandby Hansen, som rider for Helgstrand Dressage, viste en kraftfuld kür i Bundgaard X Trolle Cup hvor hestens imponerede gangarter rigtig kom deres ret. Dommerne gav flere 8-taller for traversaderne, den frie galop og pirouetterne. Ialt scorede de 76,250%, og det gav dem en sikker sejr. Det var deres debut på dette niveau, men som man kan høre Anne-Mette fortælle, så er de godt på vej mod de svære opgaver.
Det blev til en andenplads til Anne-Marie Hosbond og Scarlett foran Line Miller Danielsen/Halmtofte Amourette og Thomas Johnsen/Casper.

Se hele resultatet HER

Populær og vigtig turnering
Bundgaard X Trolle Cup – tidligere kendt som Bundgaard Byg Cup – er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard X Trolle Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard X Trolle Cup.

Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg siden 1998 har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov. Fra og med 2022 er også Trolle Company kommet ombord som medsponsor på turneringen, og det matcher rigtig godt med brandets mission om at inspirere rytterne til at følge deres drømme.

Bundgaard X Trolle Cup bestemmelser 2022 (pdf)
Stilling 2022 (pdf)