Skip to main content

NM og EM i military er veloverstået for danskerne

Nordisk Mesterskab og Europamesterskabet i military blev afgjort i weekenden. Se hvordan det gik de danske ryttere i artiklen.
| admin

Nordisk Mesterskab i Sverige

Medaljerne dryssede ned over de danske ekvipager til NM, der blev afholdt i Hermanstorps.

Ponyrytterne red en holdsølvmedalje hjem – Maiken Iversen, Nathalie Badihi, Cilja Folman Westh og Petrea Fredskov Christensen stod for den præstation

Se meget mere til Petrea lige her:

Junior- og ungrytterne scorede en bronzemedalje i holddysten. Victoria Kahr, Nicole Badihi, Mette-Marie Broby Petersen og Ditte Hedegaard var på holdet.

Seniorrytterne ville også have medalje med hjem til Danmark. Cecilie Eriksen, Sophia Stegmann, Bianca Walton og Simone Vinther red en sølvmedalje i hus.

Kom helt tæt på Cecilie Eriksen i vores serie

Europamesterskabet i Schweiz

Mia Hastrup var ene dansker i Avenches. I fredags var hun og Constantin M på banen for at vise deres dressurprogram.

Om den præstation sagde hun:

“Den gik til det, der svarer til ca. 67 procent, Jeg tror ikke, den kan gå til meget mere end det. Det svarer til det resultat, han kan levere i et dressurprogram.”

Læs hele interviewet her

Lørdag stod der terræn på dagsordenen, hvor ekvipagen fik 17,6 strafpoint. Før søndagens ridebanespringning lå de på en samlet 38. plads.

Men med en fin runde på springbanen, hvor de kun fik fire fejl, avancerede Mia i det samlede klassement. Dermed blev EM-resultatet en 35. plads.

Se resultatet her