Skip to main content

Video: Rasmus Rise jeg er godt nok nervøs

Banedesigner Rasmus Rise var nervøs forud for Polaris Grand Prix ved Christmasshow – det er nervepirrende for banedesignerne, for rammer de nu niveauet med den bane de bygger?
| admin

23 ryttere mødtes i den store Polaris Grand Prix-klasse ved Danish Christmas Show – en klasse som sætter punktum for 4 ugers konkurrencer, og for de største klasser ved stævnet. Opvisningshallen på Vilhelmsborg var fyldt til bristepunktet af forventningsfulde tilskuere, og den julepyntede hal summede af spænding, da rytterne begynde at gå ud i opvarmningshallen efter at have gået banen forud for konkurrencen.

Læs også: Video: Krafft Sixbar – 3 forsøg på 2 m!

Banedesigner Rasmus Rise og hans team havde bygget Grand Prix-banen op fra bunden efter Krafft Sixbar konkurrencen. Og forude ventede der ryttere og heste 16 spring på banen, som indeholdt både tre-kombination og dobbeltspring.

Vi fik et interview med Rasmus Rise inden klassen gik i gang, hvor han indrømmede, at han var noget nervøs. Ønskemålet var 3 fejlfrie til omspringning, men sådan gik det ikke. Rikke Haastrup Kristensen var alene om at ride fejlfrit med Balouca Z, mens hele 7 ryttere kom i mål med blot et enkelt nedslag.

Efter klassen sagde Rasmus: “