Skip to main content

Video: Se Patrik Kittels debut på Blue Hors Zepter

Svenske Patrik Kittel har debuteret danske Blue Hors Zepter i World Cup. Se deres ridt fra den korte Grand Prix i Neumünster.
| admin

Den svenske landsholdsrytter Patrik Kittel har overtaget Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack, hesten er ejet af Blue Hors, og har tidligere været redet med succes af Daniel Bachmann Andersen. Efter en skadespause og en længere genoptræning, kom Zepter i hænderne på Kittel fire uger før World Cup-stævnet i Neumünster.
“Det er nok den sværeste konkurrence, man kan vælge at debutere i. Der var et utroligt højt niveau i klassen, men det er også det, som er sjovest,” udtalte Patrik Kittel til den svenske rideforbund. Han fortalte om Zepter: “Han er stor og flot, har en superfin piaffe og passage, der er egentlig intet til hinder for han kan få skyhøje points fremover.”

Planen er, fortæller Tidningen Ridsport, at Zepter skal blive stående hos Patrik Kittel til juli, og den danskejede vallak er til salg. Og så forventer Kittel at starte Blue Hors Zepter igen ved World Cup stævnet i s’Hertogenbosch midt i marts.

Se hans ridt ved at trykke på linket HER (starter godt 3 minutter inde i videoen)

Læs også: 87% til Dufour og Vamos Amigos i World Cup