Skip to main content

Status på World Cup-kvalifikationerne

Den sidste kvalifikation i den centraleuropæiske lige af World Cup-kvalifikationerne er netop blevet aflyst. Også i den vesteuropæiske liga er der blevet skåret ned på kvalifikationstævnerne på grund af Covid-19.
| admin

Den sidste af World Cup-kvalifikationerne i den centraleuropæiske liga i sæsonen 20/21 er netop blevet aflyst. I weekenden skulle Slovakiet ellers have budt velkommen til dygtige dressurryttere og deres heste, men ligesom mange andre har værterne set sig nødsaget til at droppe stævnet på grund af corona.

I den vesteuropæiske liga er det indtil videre kun lykkedes at gennemføre et kvalifikationsstævne, og det var på Vilhelmsborg i oktober, hvor Cathrine Dufour vandt foran Isabell Werth og nogle af de stærkeste ekvipager i verden pt.

De planlagte kval-stævner i Lyon, Stuttgart, Madrid, London Olympia, Mechelen og Amsterdam er blevet aflyst, mens stævnet i Salzburg stadig står i kalenderen. Det samme er tilfældet for Neumünster og ‘s-Hertogenbosch, der skal afvikles i 2021.

Finale i Sverige

Selv om mange af kvalifikationerne er blevet aflyst, fortæller arrangørerne bag finalestævnet, at det stadig er deres mål at samle verdens bedste ryttere i Göteborg. Det skriver Dressage News.

Arrangørerne har gjort det klart, at på trods amputerede stævnekalender, så planlægger de stadig en fælles finale i dressur og spring for 10. gang i Göteborg – et af de mest populære finalesteder.

Om corona vil, så afvikles World Cup-finalerne i springning og dressur i Göteborg fra 31. marts til 4. april 2021