Skip to main content

Sejr til Everian L i international debut

OL-rytter Anna Kasprzak har taget den lange vej til det internationale stævne i Le Mans med to heste. Hun åbnede stævnet med en sejr på Everian L.
| admin

Anna Kasprzak debuterede sin 8-årrige vallak, Everian L i international lille tur ved stævnet i Le Mans, Frankrig i det. Everian L, der er efter Everdale/Hochadel er opdrættet af Karsten Bundgaard, og Anna har haft stor succes med Everian L med flere sejre ved landsstævnerne. De var på landsholdet ved UVM i Ermelo sidste år, hvor de var med i finalen. Herefter vandt de PAVO og DRF’s Championatsfinale for 7-års heste på Blue Hors i oktober, og senest har Anna fulgt championatssucceserne op med sejre i Prix st. George ved landsstævnet på Blue Hors og Esbjerg og Omegens Rideklub.
I denne weekend er Anna til start ved det 1- og 3-stjernede internationale dressurstævne i Le Mans, og i dag blev det til en sikker sejr med Everian L i Prix st. Georges med 71,5% Jane Serup Jensen og Desperada kom ind på 3. pladsen med 70,647% blot få points fra at slå hollandske Marlies van Baalen på andenpladsen.

Anna Kasprzak har Addict de Massa med i Grand Prix-turen.

Addict de Massa e. San Amour har starttid kl. 13.24 i dag i et felt med 33 startende. Anders Dahl og Esquire har starttid kl. 14.00, mens Anne Marie Hosbond og Scarlett starter 14.36.

Start – og resultatlister