Skip to main content

Video: Mød Christine Thirup Christensen i Riders NOTEBOOK

Den seneste udgave af magasinet Riders NOTEBOOK er på vej ud til abonnenter, kiosker og rideudstyrsbutikker. I det nye magasin kan du bl.a. møde springrytter Christine Thirup Christensen i artiklen: Topsport og jura-studie kan fungere – samtidig
| admin

Christine Thirup Christensen, 21 år, har haft stor succes i ungdomsrækkerne i springning fra pony til ungrytter. Nu venter opgaver på U25/seniorniveau, men Christine er godt forberedt, for sammen med Vedric har hun allerede haft succes på Grand Prix-niveau.

Christine har sine heste stående hjemme hos forældrene på en gård ved Silkeborg. Ridecenteret er særdeles naturskønt beliggende, og Christine bruger da også den omgivende natur flittigt til træning, og til at holde humøret oppe – hos hende selv såvel som hos sine pt. fire heste.

Christine har en travl hverdag, for efter gymnasiet besluttede hun sig for at fortsætte med at læse: ”Jeg var ikke læsetræt, og jeg vidste, jeg ville læse jura. Derfor syntes jeg det var rart at få startet på uddannelsen. Den er god at have i bagagen, hvis jeg ikke vælger sporten, som min levevej.”

En del af artiklen om Christine Thirup Christensen i den nye nummer af RidersNotebook.

En del af Absolute Horses

Siden 2016 har Christine være en del af Absolute Horses Team af springryttere. Hun trænes ofte af den regerende danmarksmester Lars Nørgaard Pedersen, som kommer til hendes stald for at træne hende der. Hun har en stor udendørs ridebane og en ridehal på 20 x 55, i kombination med syv store, kuperede folde og det naturskønne terræn har hun de bedste træningsbetingelser.
Dressurtræningen er meget vigtig for Christine, som får hjælp af Lise Trier med at give sine springheste en god grunduddannelse i dressur.


Læs meget mere om Christine Thirup Christensen i det nye nummer af Riders NOTEBOOK
Du kan tegne abonnement på magasinet HER

Om Zibrasport Equest og Riders NOTEBOOK
Samarbejdet mellem magasinet Riders NOTEBOOK, og den tilhørende store platform bloggere, og Zibrasport Equest er ganske nyt. Det magasin, som nu er på gaden, er blot det andet i dette nye samarbejde.
Sammenlægningen af Zibrasport Equest og Riders NOTEBOOK har skabt et komplet ridesportscomunity, hvor alle hesteinteresserede kan finde lige netop det content, der skaber værdi for dem.
Nu tilbyder vi et samlet univers med streaming, blogs, videoserier og en daglig strøm af nyheder og artikler samt et magasin, som findes i en digital og trykt udgave. Vi ved nemlig, at uanset hvor digitale vi bliver, så er der stadig rigtig mange af os, der elsker dybden og roen, der kommer med følelsen af papir mellem fingrene og lyden af nytrykte blade, der vendes.