Skip to main content

Video: World Cup hjemmesejr i London

World Cup afdelingen i springning i London blev vundet af den britiske rytter Harry Charles og Stardust, der sprang fra kollegerne i en stjernespækket Grand Prix-springning.
| admin

London International Horseshow er midlertidig flyttet fra Olympia til ExCel, det har givet springrytterne mere plads i arenaen. Der blev søndag afviklet en afdeling af Longines FEI Jumping World Cup, og det var et stjernespækket felt, der tørnede sammen i London. 35 ryttere kom til start i kampen om World Cup points og blandt dem var: Steve Guerdat, Ben Maher, Martin Fuchs, Max Kuhner, Scott Brash, Marcus Ehning, John Whitaker, Harrie Smolders og klassens vinder Harry Charles.

6 ryttere fejlfrie i omspringning

Harrie Smolders og Monaco e. Cassini II lagde sig i spidsen af klassen med en tid på 36,77 sekunder, og det på trods af, at han var tæt på at ride forbi den første forhindring. Inden da havde Storbritanniens John Whitaker og Unick du Francport e. Zandor stoppet tiden på 37,5 sekunder.

Det blev dog den blot 22-årige brite Harry Charles, som med et modigt ridt mod sidste forhindring, kappede næsten et sekund af Smolders tid, til sejr i 35,91 sekund.

Det er Denis Lynch, som fører stillingen i Longines FEI World Cup i springning i den vesteuropæiske liga foran Harry Charles.

Se den øjeblikkelige stilling HER

Se resultatet HER