Skip to main content

Endnu en World Cup-sejr til Epaillard og placering til Schou

Den franske rytter Julien Epaillard vandt endnu en World Cup, denne gang i Madrid, hvor Andreas Schou igen fik points i serien.
| admin

Franskmanden Julien Epaillard galopperede til sejr ved Longines FEI Jumping World Cup™ 2022/2023 Western European League-kvalifikationen i Madrid (ESP) i dag med endnu en strålende præstation fra den 10-årige hoppe Caracole de la Roque.
For fire uger siden sejrede de i tredje runde af 14-kampsserien på hjemmebane i Lyon (FRA). Og i dagens sjette etape gjorde de det igen, de kom til start i omspringningen som andet par, og de var umulige at nå for de andre 14 ryttere i omspringningen.
Kun fire formåede at springe fejlfrit i omspringingen, og det var Tysklands Daniel Deusser (Bingo Ste Hermell), Simon Delestre (Cayman Jolly Jumper) og Italiens Piergiorgio Bucci ( Cochelle) på fjerdepladsen.

Andreas Schou samlede endnu flere points op i World Cup-serien, da han var fejlfri og med i omspringningen med Independent som desværre fik et nedslag, men sluttede på 9. pladsen. Det betyder, at Andreas nu ligger på 10. pladsen i den samlede stilling med 23 points. De 18 bedste fra den vesteuropæiske liga får adgang til finalen i Omaha til april.
Dagens resultat rykker Epaillard op på andenpladsen i den samlede stilling, mens hans landsmand Kevin Staut, der blev nummer syv i dag med Visconti du Telman, har overtaget i toppen af ​​ligatabellen.

Sejr til Andreas i 1.45

Stævnet i Madrid gav også en sejr til Andreas Schou med den 8-årige Macarena e. Monte Bellini i en 1.45 klasse, som tæller points til verdensranglisten. Det var hestens debut på dette niveau og en imponerende en af slagsen.

Result

Standings