Skip to main content

VM på Zangersheide er nu aflyst

FEI og WBFSH Verdensmesterskabet i springning for unge heste, der var planlagt til at finde sted i september er netop blevet aflyst på grund af corona-situationen.
| admin

Indtil sidste øjeblik har arrangørerne af Verdensmesterskabet i springning for unge heste på Zangersheide håbet, at det ville være muligt at gennemføre det populære stævne, der samler de bedste  5-, 6- og 7-års.

Begivenheden skulle kunne gennemføres, så det ville være sikkert for alle; for ryttere, opdrættere, besøgende og ansatte såvel som for hestene.

Og i dag har organisationen erkendt, at arrangementet ikke kan blive til virkelighed.

– Selvom det er trist, så respekterer organisationen de foranstaltninger, regeringen har truffet for at sikre den generelle sundhed. Zangersheide vil gerne takke alle dets partnere, der har samarbejdet med os indtil sidste øjeblik, såvel som sponsorerne, der stadig ville støtte os trods den vanskelige situation, lyder det i pressemeddelelsen.

Aflysningen af årets Verdensmesterskab i Belgien er meget skuffende for alle involverede, og vi forstår, at dette ikke har været en let beslutning at tage, men på grund af Covid- 19 skal vi prioritere sundhed og sikkerhed for vores atleter og alle involverede i denne udfordrende tid

”FEIs springkomité formand Stephan Ellenbruch

FEI WBFSH Verdensmesterskabet for ungheste i springning er et af de smukkeste ridestævner i vores øjne. Den ekstra tid vil vi bruge på at gøre 2021-udgaven endnu bedre, lyder det endvidere i den udsendte meddelelse.