Skip to main content

Weekenden er fyldt med stævner

Efter en lang periode uden stævner grundet Covid-19 og EHV1, kan ryttere og heste igen trække i deres fineste udstyr. Den kommende weekend er der masser aktivitet på stævnebanerne i Danmark.
| admin

Hvis ryttere og heste har savnet at tage til stævner, så er der nu rig mulighed for at komme afsted igen.

Efter nedlukningen har rideklubberne de seneste uger igen haft mulighed for at afvikle stævner, og det kan ses på Equipe, hvor weekenden er fyldt med stævner rundt omkring i hele Danmark.

Forsamlingsforbuddet betyder dog, at stævnerne stadig ikke åbne for publikum. Herunder kan du se nogle udvalgte begivenheder i St. Bededagsferie – den komplette oversigt finder du her.

RIDERS CUP

Fra torsdag til søndag er Riders Cup på Sjælland vært for et b-stævne i springning for heste. Rytteroversigten afslører, at et væld af kendte springryttere planlægger at deltage i stævnet, hvor 1. kvalifikation af Walber Cup afvikles søndag. Netop denne spændende klasse og mange andre kan du se LIVE her på sitet, når vi streamer fra Riders Cup.
Find mere info her.

SDR. HYGUM RIDEKLUB

Dressurrytterne bliver bestemt ikke snydt for stævner. På selve St. Bededag ligger den sydjyske klub bund til etdags-landsstævne i dressur. Trine Mittag, Daniel Bachmann Andersen og Marianne Helgstrand stiller til start i Grand Prix, mens der også i MB2 og Prix St. George er flere spændende ekvipager tilmeldt.

SPORTSRIDEKLUBBEN

I Bernstorffsparken nord for København er der travlt i disse dage. Siden mandag har de afholdt c-stævne i springning for pony og hest. König-søstrene har allerede redet nogle flotte runder, og i onsdagens MB1 for ponyer blev det til en sejr og andenplads til Ester Sofie Dolmer.

Lørdag og søndag er det dressurrytterne der indtager banerne, når 3. kvalifikation af Københavnermesterskabet skal finde dets vindere.