Skip to main content

Glæd dig til Store Hestedag

Lørdag og søndag er det igen tid til Store Hestedag i Roskilde. “Hvis du er til ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur eller blot nyder heste i alle former, farver og størrelser er Store Hestedag arrangementet for dig og familien.”
| admin

I weekenden den 4. og 5. september er det igen tid til Store Hestedag, hvor bedømmelse, agility, clinics og flere andre aktiviteter er omdrejningspunktet – alt sammen med heste i fokus.

I 2020 blev Store Hestedag i Roskilde desværre aflyst på grund af Covid-19, men nu vender arrangementet endelig tilbage.

I løbet af to dage kan du som publikum, seer eller deltager glæde dig til:

“Bedømmelser, opvisninger og forskellige konkurrencer er omdrejningspunktet for Store Hestedag. Hvis du er til ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur eller blot nyder heste i alle former, farver og størrelser er Store Hestedag arrangementet for dig og familien.”

Zibrasport Equest er på pletten

Hvis du ikke selv har tid til at kigge forbi Dyrskuepladsen i Roskilde, så fortvivl ej.

Zibrasport Equest lægger vejen forbi med kamera, så i næste uge kan du glæde dig til indslag og interviews fra Store Hestedag.

“Oplev mere end 1.000 heste i aktion. Deltag i clinics,  hep på rytterne i Mounted Games og Sjællandsmesterskaberne i Pony Games. Se de mange mønstringer og bedømmelser inden for forskellige racer. Konkurrencer i dressur, spring og kørsel og meget mere er med til at gøre Store Hestedag til stedet hvor heste-interesserede mødes. Oplev de flotte hesteshows og gå på opdagelse i det store marked med alt til rytter, hest og hund.”

Læs mere om Store Hestedag her