Skip to main content

World Cup-rytter indlagt efter fald fra hest

Den hollandsk baserede belgiske Grand Prix-rytter Marc Peter Spahn er blevet indlagt efter et fald fra en hest den 20. december 2022. Den kendte rytter af frieserheste har brækket benet og afventer operation. Den 46-årige dressurrytter skriver på Facebook: “Det er ikke en god prognose for mig, jeg bliver nødt til at aflyse alt i […]
| admin

Den hollandsk baserede belgiske Grand Prix-rytter Marc Peter Spahn er blevet indlagt efter et fald fra en hest den 20. december 2022. Den kendte rytter af frieserheste har brækket benet og afventer operation. Den 46-årige dressurrytter skriver på Facebook: “Det er ikke en god prognose for mig, jeg bliver nødt til at aflyse alt i januar. Jeg skal opereres i denne uge, helst hurtigst muligt. Under et uheldigt fald fra min hest fik jeg et benbrud.”

Læs også: Marc har tabt sit hjerte til Friseren

Spahn og hans tophest Elias (e. Jorn 430 x Maiko 373) er netop kommet frisk hjem fra en 13. plads med 73,315 % ved WC-kvalifikationen i London. Duoen sigter mod World Cup finalerne i Omaha (USA), og Spahn har ikke opgivet håbet om, at han kan nå dette mål. “Man kan græde, men det hjælper ikke. Det, der er vigtigt nu, er at holde tingene på skinner derhjemme. Jeg har ikke kastet håndklædet i ringen endnu,” skriver han. Spahn siger, at han vil forsøge at deltage i VM-kvalifikationen i Gøteborg (23. – 26. februar) og Den Bosch (9. – 12. marts). “Vi får hjælp fra alle sider,” fortæller Peter. “Fra folk i vores stald såvel som dem, der kommer udefra. Selvom jeg kan græde over det her, har jeg tillid til et positivt resultat.”

Kilde: Eurodressage