Skip to main content

Sejr til Søgaard i Bundgaard Byg Cup Finale 2020

På grund af coronapandemien var det ikke muligt af afvikle finalen i Bundgaard Byg Cup sidste år, nu er der fundet en vinder
| admin

Dansk Ride Forbund har sammen med Bundgaard Byg håbet og troet på, det ville være muligt at afvikle finalen i Bundgaard Byg Cup 2020 i løbet af foråret. Men de har nu erkendt, at udfordringerne med Covid-19 og Herpesvirus har gjort det umuligt. Der er blot to uger til første kvalifikation i dette års Bundgaard Byg Cup, i Frederiksværks Rideklub den 7.-9. maj, og derfor har forbundet i samarbejde med Bundgaard Byg besluttet endelig at sige farvel til finalen for 2020.

På baggrund af resultaterne opnået i kvalifikationsturneringen sidste år, er det derfor berider Michael Søgaard og Jukebox, der er vinder af finalen 2020.
Michael Søgaard er i disse dage travlt optaget i Hagen, som træner for Nanna Skodborg Merrald, der har tre heste til start ved stævnet. Michael Søgaard udtaler:
Bundgaard Byg er en cup, som jeg har været med i i rigtig mange år. Jeg har jo været med lige fra starten af. Det har været en super god måde at vende hestene til et lidt højere niveau og et mere internationalt miljø. Det har altid været en cup, der har været godt besøgt med publikum, og man ser altid frem til at skulle være klar med en ny hest til næste sæson af Bundgaard Byg.”

Michael Søgaard og Jukebox var også til start i Bundgaard Byg Cup ved Equitour i 2019. Her kan man gense de flotte ridt i den populære turnering.

Populær og vigtig turnering
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.

STILLING 2020 (PDF)

BUNDGAARD BYG Cup bestemmelser 2021 (pdf)

Bungaard Byg Cup 2021

LandsdelDatoKlub
Sjælland7. – 9. majFrederiksværk Rideklub
Jylland21. – 23. majEquitour
Jylland3. – 5. septemberVilhelmsborg
Jylland12. – 14. novemberBlue Hors – FINALE