Skip to main content

82% til Nanna og Blue Hors Zack!

Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen red sent i aftes deres første kür på deres respektive heste – og det med succes
| admin

Sent i aftes blev Grand Prix kür afviklet i Hagen under kunstigt lys. I et stjernespækket felt af internationale topryttere havde Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen kvalificeret deres heste ind i kürfinalen fra torsdagens Grand Prix. Det var kürdebut til begge ryttere på hhv. Blue Hors Zack og Carso’ni. Og det blev et par debuter, som begge ryttere, fuldt forståeligt, var meget godt tilfredse med.

Nanna har overtaget avlshingsten Blue Hors Zack, netop efter Daniel Bachmann Andersen, og selvom de kun har haft få starter sammen, så er de støt og roligt ved at blive et internationalt par og blandt de bedste. Det viste Nanna og Zack i aftes, da de opnåede 82,025% i küren, efter dommerne havde honoreret dem med adskillige 8 og 8,5, heriblandt 8 for harmoni mellem hest og rytter. De er også et elegant par på banen, og det bliver interessant at se, hvad Nanna og den 17-årige hingst kan udvikle sammen i denne sæson.

https://www.instagram.com/p/COEO1mbBXpM/?utm_source=ig_web_copy_link

Daniel helt på rette vej
Samarbejdet mellem Daniel og Carso’ni, der er af springafstamning efter Carson Ask, er også af nyere dato. Hesten har været uddannet af Sune Hansen (tidligere berider på Blue Hors), og i lørdagens kür var deres samarbejde og samspil på banen udviklet yderligere fra Grand Prix’en, og den brune vallak gik med mere spændstighed og energi. De opnåede 77,63% og en 7. plads.

https://www.instagram.com/p/COE3VLIhPQB/?utm_source=ig_web_copy_link

Klassen blev ikke uventet vundet af engleske Charlotte Dujardin og Gio med 84,04% foran tyske Frederic Wandres og Duke of Britain med 82,855%
Start- og resultatlister

https://www.instagram.com/p/CN-tibqp1-o/?utm_source=ig_web_copy_link