Skip to main content

84% til Nanna og Zepter og en 3. plads

Nanna Merrald og Blue Hors Zepter red sig ind på en flot 3. plads efter to tyske topryttere i World Cup küren i Basel.
| admin

Med en 3. plads i World Cup kur i Basel i dag, rykkede Nanna Merrald op på andenpladsen på World Cup ranglisten, og dermed har hun indløst billet til World Cup finalen i Omaha til april, da der kun er 3 kvalifikationer tilbage i den vesteuropæiske liga (Neumünster, Göteborg og s’-Hertogenbosch).

Nanna har blot redet Blue Hors Zepter siden starten af december, men de to har fundet ind i et godt samarbejde, der søndag formiddag resulterede i et ridt til 84,130%.
Det var den regerende World Cup mester, Tysklands Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB, der sikrede deres anden sejr i FEI Dressage World Cup™ 2022/2023 Western European League-serien i Basel, Schweiz i dag med endnu en strålende præstation, der sendte parret over 90%-mærket da hun med en score på 90.795% sikrede sejren til den 37-årige atlet og den imponerende 16-årige hoppe. Jessicas landsmand og flerdobbeltmedaljevinder Isabell Werth og hingsten DSP Quantaz tog andenpladsen med 85,650%, mens Nanna Skodborg Merrald og Blue Horse Zepter som nævnt blev nummer tre meget tæt på den tyske toprytter.

Von Bredow-Werndls bror, Benjamin Werndl, sluttede på fjerdepladsen med Daily Mirror 9, og det resultat har forfremmet den tyske rytter til førstepladsen på ranglisten i Western European League. Dagens konkurrence var den syvende af 11 etaper i den vesteuropæiske serie, hvorfra de ni bedste ryttere vil kvalificere sig til FEI Dressage World Cup™-finalen i Omaha, USA i april. Som forsvarende mester er von Bredow-Werndl automatisk kvalificeret.

Result Standings