Skip to main content

Europamestrene i mounted games skal findes på dansk grund

Lige nu er der masser af fart over feltet på Vallensbæk Ridecenter. Europamesterskaberne i ridedisciplinen mounted games afholdes til og med lørdag den 17. juli.
| admin

Europamesterskaberne i ride disciplinen, Mounted Games, afholdes netop nu på Vallensbæk Ridecenter fra d. 12. til d. 17 Juli.

Europas allerbedste ryttere dyster i flere aldersgrupper – både individuelt og for hold, så der skal hujes, heppes og håbes sammen med både de europæiske, men selvfølgelig særligt de danske ryttere, når det gør løs i et hæsblæsende tempo.

https://www.facebook.com/vallensbaekridakademi/videos/568548434167927/

Konceptet er simpelt i den spektakulære og ekstremt underholdende ridesport. Det hold, der kommer først i mål, får flest point i en række forskellige discipliner over fire heats – jo flere point, desto højere placering. Der er action, fart og spænding fra start til slut. Tempoet er næsten ikke til at begribe, og samarbejdet mellem ponyer og ryttere er sublimt, så selv for ikke-hesteinteresserede tilskuere er det en oplevelse, man sent glemmer.

De afgørende finaler foregår fredag fra kl. 18.00 til kl. 20.00 aften i den individuelle klasse, og lørdag er der hele dagen finaler i holdkonkurrencerne.

Kilde: Organisationenen Mounted Games Danmark