Skip to main content

Året der gik 2022: DM i springning – gensyn med Gladiola

Husker du DM i springning? Her er et gensyn med Lars Nørgaard Pedersen vinder ridt på Bøgegården Gladiola ved DM hos Absolute Horses.
| admin

Afgørelsen på Orifarm DM hos Absolute Horses blev nervepirrende spændende. Et stort antal ryttere havde redet den første af to runder fejlfrit, og stillingen i toppen af mesterskabet var uændret efter første finalerunde. I anden runde hævedes forhindringshøjden til 160 cm og banebyggerne strammede tiden, og dermed blev de fejlfrie ridt reduceret til tre ryttere, som red med 1 tidsfejl, som bedste resultat – den ene var Konstantin Deeken Künnemann som sluttede sammenlagt på 7. pladsen, den anden Christian Jansen og Aagaardens Calina, som sluttede på 9. pladsen og den sidste var den regerende danske mester Lars Nørgaard Pedersen og avlshingsten Bøgegården Gladiola, og det resultat sikrede ham det danske mesterskab for 3. gang i træk sammen med Gladiola.

Zibrasport Equest var på pletten, og vi streamede fra alle konkurrencer under stævnet. Desuden lavede vi flere vinderinterviews undervejs.

Resultatet af Orifarm DM 2022:

1         Lars Nørgaard Pedersen                 BØGEGÅRDEN GLADIOLA          2.75

2         Andreas Schou                               INDEPENDENT (SWB)              5.7

3         Renee Ulvsbjerg                             CELESTE BALSLEV                    5.96

Læs også: Video: Dobbeltsejr til Andreas Schou i første runde af DM

Start- og resultatlister

Sidste mesterskab hos Absolute Horses

I 2022 var det 12. gang Absolute Horses er vært for DM i springning, nu giver Andreas og Christian Schou stafetten videre til en anden stævnearrangør. Det bliver Stutteri Ask, som skal afvikle mesterskabet fremadrettet.
Christian fortalte, at der er planer om at lave internationale stævner i fremtiden på Tågerup.
Christian Schou startede ved stævnet, og det er ved at være en rum tid siden, han sidst havde de hvide ridebukser på.

Året der gik 2022

Zibrasport Equest har streamet fra ridestævner i hele Danmark, og vi har produceret mange spændende indslag i hestens tegn i løbet af de seneste 12 måneder.

Vi har samlet højdepunkterne i en forrygende nytårskavalkade som blev udgivet den 25. december her på sitet – husk at se med.

Bliv Premium Medlem

Skal du have den fulde oplevelse ud af Zibrasport Equest og samtidig spare en masse penge på live streaminger – så er et Premium medlemskab det helt rigtige for dig. Premium koster 49 kr. om måneden og giver dig fri adgang til video, artikler, online magasin og de fleste live streaminger.

Bliv Premium medlem nu

Nemt at se video – både live og on demand
Premium medlemmer har fri adgang til næsten alle vores streaminger og får adgang til specialstreaminger til en meget fordelagtig pris. Ydermere har du som Premium medlem fri adgang til alle videoer i vores store arkiv, og kan se ridesport hvor og når det passer dig (smart!).

Artikler og nyheder
Vi opdaterer hjemmesiden dagligt med spændende artikler og nyheder om alt inden for heste og ridesport. Premium medlemmer kan læse alle vores artikler og features.

Adgang til online magasin/ Riders NOTEBOOK
Som Premium medlem kan du desuden læse Riders NOTEBOOK online magasin gratis her på siden. Riders NOTEBOOK er spækket med portrætter, personlige beretninger, faglig viden, specialracer og meget mere. Klik her for at læse de nyeste magasiner. Magasinet udkommer seks gange årligt.