Skip to main content

Agria Super Sunday ved ECCO FEI World Championships Herning

Agria Dyreforsikring er hovedsponsor for springningen ved ECCO FEI World Championships Herning (DEN). Agria Super Sunday, bliver navnet på den sidste konkurrencedag under VM, hvor det hele kulminerer med kampen om de individuelle medaljer i springning.
| admin

Der er ingen tvivl om, at verdens bedste springryttere vil levere super sport under verdensmesterskaberne i Herning i august 2022. Stutteri Ask Stadium vil summe af entusiastiske publikummer, når verdenseliten mødes i kampen om hold- og individuelle medaljer. Agria Dyreforsikring bliver hovedsponsor for springkonkurrencerne under VM.
– Hos Agria har vi forsikret heste siden 1890. Præcis som hesteejerne, ønsker vi, at alle heste lever et langt holdbart liv. Gennem vores samarbejde med hesteorganisationer som for eksempel Dansk Ride Forbund og Stiftelsen Hästforskning bidrager vi til forskning og hestevelfærd på mange niveauer. Vi beskæftiger os med alle aspekter af hesteholdet – fra føllet bliver født, til det præsterer på højt plan indenfor hestesporten. Ved VM 2022 bliver vi præsenteret for den ypperste ridesport, og vi glæder os til mødet med alle hestevennerne fra hele verden, siger Agnes Fabricius, CEO for Agria Djurförsäkring.

Agria er hovedsponsor for springkonkurrencerne ved Herning2022. Her ses EM guldvinder, Sveriges Peder Fredricson og “H&M All In” over Agria forhindringen ved Longines FEI European Championships i Göteborg.
Foto: Ridehesten

Agria Super Sunday bliver en helt særlig oplevelse, hvor de allerbedste ryttere mødes for at afgøre konkurrencerne om de individuelle medaljer. Det sker søndag den 14. august, og Agria Super Sunday markerer afslutningen på ni konkurrencedage under ECCO FEI World Championships Herning (DEN).

– Vi er meget taknemmelige for opbakningen fra Agria Dyreforsikring, udtaler Jens Trabjerg


Jens Trabjerg og Casper Cassøe er arrangør af det firedobbelte mesterskab i springning, dressur, para-dressur og voltigering.

– Agria har været i dialog med os fra begyndelsen, og vi er meget glade og stolte over den store interesse, vi oplever fra mange sider. Med Agria som hovedsponsor for springningen under VM er vi sikre på, at vi har lagt et godt grundlag for at vise super sport for publikum på stadion og hjemme bag tv-skærmene verden over, slutter han. 
Springrytterne skal i konkurrence første gang onsdag den 10. august. Fredag den 12. august afgøres holdkonkurrencen blandt de ti bedste nationer, og søndag den 14. august på Agria Super Sunday afgøres kampen om de individuelle medaljer.