Skip to main content

To danske ekvipager videre til finalen for 5-års ved UVM

Torsdag begyndte UVM i hollandske Ermelo med kvalifikationen for 5-års, og her blev det bl.a. til en flot 3. plads for danske Victoria E. Vallentin og Lyngbjergs St. Paris.
| admin

I går blev årets FEI UVM i Ermelo skudt i gang med den indledende test for 5-års. Ekstraordinært gik hele tretten ekvipager videre til lørdagens finale, da 12. pladsen gik til to lige placerede ekvipager – og derfor blev der altså plads til to danske ekvipager i finalen.

Sikkert videre til lørdagens finale er Victoria E. Vallentin og Lyngbjergs St. Paris, som scorede samlet 8,82 og strøg ind på en 3. plads, hvilket sikrede et godt udgangspunkt forud for finalen, hvor en eventuel medalje er inden for rækkevidde.

Læs også: UVM i Ermelo – Hvordan er de danske chancer?

Finalens anden danske ekvipage bliver Allan Grøn og Søbakkehus Maude, som lige nøjagtig sneg sig med videre, da de måtte dele 12. pladsen med svenske Jeanna Högberg og Be Allex. Begge ekvipager scorede samlet 8,42.

Allan Grøn og Søbakkehus Maude e. Hesselhøj Donkey Boy. Foto: Zibrasport Equest

Sidste ekvipage tog sejren

Dagens sidste ekvipage rundede klassen af med et brag, da Frederic Wandres og Fashion Prinz OLD lidt overraskende strøg direkte til tops efter et gennemført program, som blev belønnet med samlet 8,9.

Det sker ved UVM fredag

I dag rides trøstefinalen, hvor tre øvrige finalister skal findes, og her skal vi holde øje med de to øvrige danske ekvipager med spanske Eric Guardia Martinez på Slagerupgaards Flotteheimer og hollandske Renate Van Uytert på Blue Hors Santiano, som sluttede den indledende test som henholdsvis nummer 15 og 19. Finalen kommer til at bestå af 16 i stedet for 15 deltagere grundet den delte 12. plads i den indledende test.

Foruden 5-års trøstefinalen kan du i dag følge den indledende test for 6- og 7-års heste, hvor flere danske ekvipager igen skal i ilden. Du kan se startlister og resultater for dagen her.