Skip to main content

Alle danske heste gennem vettjek

Fra CPEDI3* de Peelbergen meldes om, at alle heste er gennem vettjek og vores landshold i paradressur er klar til første start i dag
| admin

De tre PL-aktuelle ryttere Katrine Kristensen med Welldone Dallas, Caroline Cecilie Nielsen med Davidoff og Tobias Thorning Jørgensen med Jolene Hill er i Holland til stævne sammen med Tina Ljungstrøm Chabert Jensen med Skovens Rosselli samt Susanne Jensby Sunesen med Leeds.

Tobias Thorning Jørgensen og landstræner Astrid Gemal i samtale i stalden. Foto: privat
Fysioterapi på stævnepladsen. Fysioterapeut Jesper Hedeager igang med behandling. Foto: privat
Den danske del af stalden ved stævnet i Peelbergen. Foto: privat

Stævnet er en vigtig del af forberedelserne til PL i Tokyo til august, og derfor er der samlet et helt team omkring rytterne, det team skal med til Tokyo, og stævnet bruges derfor også som general prøve på PL.
Udover rytterne består teamet af landstræner Astrid Gemal, holdleder Anette Bruun, fysioterapeut Jesper Hedeager, Team Danmark sportspsykolog Anders Bendixen og hestemassør Malene Maribo.

Det er rytterne i Grad III, som åbner stævnet, og Tobias Thorning Jørgensen bliver dermed den første dansker i aktion. Han og Jolene Hill har start kl. 9.37.

Start- og resultatlister

Du kan læse mere om pararytternes deltagelse i stævnet og se en video i artiklen: Pararytterne tester formen i Holland

Landstræner Astrid Gemal har tidligere udtalt til Zibrasport om stævnet i Holland: ”Vi skruer på alle de sidste ting og får kørt hele staben i stilling,” Hele interviewet med Astrid Gemal kan ses her.