Skip to main content

Andreas Schou et skridt nærmere World Cup finalen

Andreas Schou tog et vigtigt skridt på vejen mod World Cup finalen i dag i Amsterdam, hvor han blev placeret med Darc De Lux.
| admin

Indspringet i den store trekombination var det, der stod i vejen for Andreas Schou og Darc de Lux e. Darco opdr. Pia og Morten Augustinus, ved World Cup kvalifikationen i dag i Amsterdam. Andreas og Darc var ellers overbevisende på banen, hvor hingsten sprang med stort overskud banen rundt, men lige på den store oxet, som var indspringet til 3-kombinationen, kom der et ærgerligt nedslag, og netop trekombinationen fik indflydelse på mange runder i dagens kvalifikation, hvor der var 39 startende, og de 8 var fejlfrie i hovedspringningen.

Læs også: Andreas Schou klar til World Cup i Amsterdam

Andreas satte tempoet op efter nedslaget, og det betød han kom i mål i en tid, som gav ham en placering som nr. 10 i kvalifikationen og dermed værdifulde points i World Cup regnskabet. I praksis betyder det, at han nu er nr. 12 og de 18 går videre til finalen. Der mangler endnu to kvalifikationsstævner.

Julien Epaillard (FRA) og Donatello d’Auge vindere af Longines FEI Jumping World Cup™ 2022/23 – Amsterdam Copyright © FEI/Arnd Bronkorst

Det blev den hurtigste springrytter på planeten, som sejrede i omspringningen. Franske Julien Epaillard galoperede til sejr for 3. gang i denne World Cup sæson, og det gjorde han på den 10-årige Donatello d’Auge, som gik sin første 5* konkurrence i Amsterdam, og det er nu ham, som har optjent flest points i World Cup serien. Julien forventer at netop Donatello d’Auge bliver hans partner i Omaha.

Result Standings