Skip to main content

Andreas Schou flot placeret på verdensranglisten

Igen i denne måned er Andreas Schou flot placeret på Longines Verdensranglisten, men det er fortsat den regerende verdensmester, som topper listen.
| admin

På den seneste rangliste over verdens bedste springryttere, Longines Verdensranglisten ligger Andreas Schou fra Sommersted fortsat placeret som nr. 38. Det er en imponerende placering, som Andreas fastholder efter en meget flot international sæson.

Læs også: Springrytterne får plads i World Cup-serien

Sverige har to af guldrytterne fra VM i Herning i top 10: Verdensmesteren fra Herning Henrik von Eckermann er verdensetter for 3. måned i træk. Den tidligere verdensetter, Peder Fredricson er dalet fra en 3. til en 9. plads på ranglisten.
Det er schweiziske Martin Fuchs, den tidligere Europamester, som indtager andenpladsen. Frankrig har to ryttere i top-ti, Julien Epillard på 3. pladsen og Kevin Staut som nr. 10.

RankAthleteNF
1VON ECKERMANN, HenrikSWE
2FUCHS, MartinSUI
3EPAILLARD, JulienFRA
4SMOLDERS, HarrieNED
5SWAIL, ConorIRL
6MAHER, BenGBR
7MODOLO ZANOTELLI, MarlonBRA
8VAN DER VLEUTEN, MaikelNED
9FREDRICSON, PederSWE
10STAUT, KevinFRA

Den danske springrytter, som er placeret næsthøjest på ranglisten er Linnea Ericsson-Carey på plads 371. Rikke Belinda Baker er nr. 407, Mathias Nørheden Johansen nr. 418, Lars Bak Andersen nr. 441 og Emil Hallundbæk er nr. 461.

Se hele ranglisten HER