Skip to main content

Andreas Schou nomineret til Årets Idrætsnavn (opdateret)

Andreas Schou er nomineret til titlen “Årets Idrætsnavn” i Kolding, hvor prisen bliver uddelt den 14. marts.
| admin

Andreas Schous flotte sæson 2022 er ikke gået ubemærket hen – heller ikke udenfor ridesportskredse. Andreas er netop blevet nomineret til SlotssøBadet Årets Idrætsnavn i Kolding. Der er ialt tre nominerede til prisen – foruden Andreas Schou er det: Bastian Buus der er optaget på Porsche Motorsport Junior Programme og bowlingspiller Cecilie Dam.

Begrundelsen for nomineringen af Andreas Schou:
Året har budt på flotte resultater, og som har betydet et flot hop op på verdensranglisten i ridebanespringning. Andreas Schou har vundet et 5-stjernet Grand Prix-stævne samt fået topplaceringer ved flere World Cup-stævner, og det har givet point nok til avancement.

Andreas Schou har som den eneste af de danske ryttere kvalificeret hele tre heste til VM. Det er Darc de Lux, som han i fjor red til både OL i Tokyo og EM i Tyskland – og som han fik sølvmedalje på ved DM i 2020. Så er det Independent, som han fik sølvmedalje på ved DM i 2022, og som har opnået fantastiske resultater på det seneste, samt Diacardo.

Vi fangede Andreas Schou til en lille kommentar om nomineringen: “Det er jeg selvfølgelig meget glad og stolt over. Det er altid dejligt når vores bedrifter også bliver anerkendt uden for vores egen “lille” verden. Nu håber jeg så bare på sejrene og resultaterne er nok til at vi vinder.”

I det kommende nummer af magasinet Riders NOTEBOOK har vi været på besøg hos Andreas Schou for at tale med ham om hans flotte placering på verdensranglisten, og det management der skal til, for sammen med et stærkt team, at levere de imponerende resultater.